Visā Eiropā drīzumā to plāno aizliegt pavisam! Brīdinājums – Izvairies no šīs eļļas, tā izdala indīgas vielas…

Profesors Šteins ir Oksfordas profesors neirozinātnē, kas apgalvo, ka cilvēka smadzenes mainās kukurūzas un saulespuķu eļļas ietekmē. Viņš stāsta, ka jau vairākus gadus Nacionālais Veselības Dienests izvairījās no sviesta un tauku lietošanas ēdiena gatavošanā. Viņi rekomendēja izmantot tieši šīs augu eļļas kā labāku izvēli.

Profesors Grootvelds no De Montfortas Universitātes Leičesterā tam nepiekrīt. Viņš saka, ka autoritātes ir mūs brīdinājušas par šo eļļu slikto ietekmi. Bet pētījumi ir pierādījuši, ka sviests ir labāka izvēle gatavošanā.

Viņa pētījums paŗāda, kā augu eļļas iziet cauri sarežģītām ķīmiskām reakcijām, kuru rezultātā uzkrājas liels daudzums bīstamu vielu.° Šī iemesla dēļ diētas speciālisti iesaka izvairīties no ēdiena fritēšanas eļļā.

Ja Tu vēlies pasargāt sevi no bīstamām slimībām, izvairies no pārstrādāta ēdiena. Šie iepakotie ēdieni, ko Tu redzi lielveikalā ir gatavoti ar augu eļļām. Vismaz tā viņi saka. Par patieso gatavošanas procesu Tu nevari būt drošs.

Ja pērc svaigu- vāri ēdienu vai gatavo to krāsnī.

Tu jutīsi, ka ēdiens garso labak ja pasniedz to kopā ar dārzeņiem.

Esmu Jūs brīdinājis. Tas ir atkarīgs no Jums vai Jūs ieklausīsities zinātniekos vai turpināsiet izmantot augu eļļu ēdiena gatavošanā.

Vai Tavi draugi vēlas par to zināt?

You may also like...