Tad lūk, kā patiesībā tiek gatavoti pelmeņi! Vienkārši pretīgi – Tu tos vairs nekad neēdīsi, jo tiek taisīti no samazgām!

Pirms neilga laika medijos izskanēja ukraiņu tiesību aizsardzības ministra Vladimira Kosenko raksts, kur viņš atklāj patiesību par to, kā tiek ražoti pelmeņi.
‘’Mans brālis strādā pelmeņu izgatavošanas cehā, kas ir iemesls, kādēļ mēs nepērkam un neēdam pelmeņus.

Gaļa, ko satur pelmeņi, ir atkaulota. Tā ir sastopama arī desās, cīsiņos un citos gaļas izstrādājumos. Atkaulošana ir gaļas neēdamās daļas – kaulu, ādas, liemeņu u.c. – samalšana speciālā virpulī, kam griežoties atlikumi no šiem produktiem atlīp no kauliem un izveido gaļas masu.

Uz iepakojuma tiek attēloti zināmu pavāru sejas, kas veido ilūziju, ka produkts ir kvalitatīvs un gatavots no dabīgiem, kvalitatīviem produktiem.

Attēlos redzami kauli, no kuriem tiek maksimāli daudz noņemts pilnīgi viss un tad tiek  gatavi gardie pelmeņi.

Šis raksts internetā radīja lielu vētru, tāpēc nolēmām noskaidrot, kāda ir patiesība un tad atklājās, ka viss ir vēl daudz bēdīgāk…

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu

You may also like...