Padomju laika lieliskākā ēdnīcas garša! Kakao šokolādīgais krēms sīrupā – Mēli var norīt

Teju katrs no mums zina, to veco labo garšu, ko baudījām skolu ēdnīcās un citos pasākumos un kafejnīcās. Mūsdienās gan šīs garšas, tādas kā bija – mutē vairs īsti nevar ielikt, taču var pagatavot, maksimāli līdzīgāko, vai teju vai tādu pašu, kādu to baudījām pirms tam.

Laiks atcerēties šīs nostaļģiskās sajūtas, jo ēdot šo superīgo padomju laiku saldo, teju var norīt mēli un tas garšo gandrīz visiem. Līdz ar to, tas var būs superīgs palīgs tajos gadījumos, kad nāk ciemos ciemiņi un ātri, kas jāuztaisa.

Pie tam, šis brīnums garšo ne tikai vecāka gada gājumu cilvēkiem, bet arī bērniem, kuri par šo saldo būs tikai pateicīgi un vēlēsies vēl un vēl. Tas šajā visā ir pats interesantākais un labākais, lai lieki neko neteiktu! Tad nu laiks ķerties klāt!

Nepieciešamās sastāvdaļas ir šādas :
300 g piens 50 g kakao pulveris 30 g želatīns vai 10 plāksnes 250 g cukurs 750 g saldais krējums 1 tējk. vaniļas cukurs

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu

You may also like...