Šis Pasaules Iecienītākais Kečups Izrādās Veselībai Bīstams, Tas Bojā Aknas, Nervu Sistēmu Un Izraisa Metabolismu!

Daudzi no jums nav informēti par marķēšanas sastāvdaļu metodi pārtikas produktiem. Proti, uzņēmumu sarakstā sastāvdaļas ir atbilstošā daudzumā, kas pievienotas pārtikas produktiem, no augstākajām uz zemākajām. Šis ir svarīgi, jo tas dos jums iespēju kontrolēt to, ko jūs lietojat. Kad runa ir par Heinz kečupu, mēs stipri iesakām jums turēties pa gabalu no tā, un mēs sniegsim pašus svarīgākos iemeslus:

Augstas fruktozes kukurūzas sīrups

Heinz kečups ir piebāzts ar augstas fruktozes kukurūzas sīrupu, un tas būtu acīm redzams, ja uzņēmums nebūtu iekļāvis sarakstā vienu un to pašu sastāvdaļu divreiz zem cita nosaukuma, kukurūzas sīrups un augstas fruktozes kukurūzas sīrups.

Kad šī viela metabolizējas, tā darbojas kā cukurs organismā un paaugstina cukura līmeni asinīs, kā arī apdraud aknu darbību. Tas ir iegūts no GMO un izraisa aptaukošanos, svara pieaugumu, sirds slimības, diabētu un novājinātu imūnsistēmu.

Destilēts etiķis un cukurs

Neskatoties uz augsto fruktozes kukurūzas sīrupu, tie ir arī pievienojuši papildu cukuru – pat 4 papildus gramus cukura uz vienas ēdamkarotes kečupa.

Šķir nākamo lapu un uzzini, cik patiesībā bīstamas vielas ir šajā kečupā! Jūs diez vai to turpināsiet lietot savā uzturā!

You may also like...